Varför skriver jag aldrig på bloggen numera?

Som ni säkert lagt märke till så har jag mer eller mindre slutat skriva här på bloggen. Eller, det har blivit allt mer sporadiskt och nu har det plötsligt gått två veckor sedan senaste inlägget. 

Jag är lite kluven. 

En del av mig älskar ju skrivandet, kontakten med er läsare och massa roliga möjligheter med samarbeten, event osv. Men samtidigt så känns det som att det tar mer än det ger, åtminstone just nu. Och helt ärligt har jag inte så mycket spännande att komma med. 

Mitt liv har förändrats så mycket sedan jag fick erbjudandet om att starta en blogg hos Sporthälsa, sommaren 2016. Då var jag en oerhört driven Personlig Tränare och Hälsokonsult med ett brinnande intresse för träning, kost och hälsa och ville inget hellre än att inspirera andra inom detta.

Idag har jag världens bästa jobb på Talking Minds talarförmedling, som inte har någonting med träning och hälsa att göra. Träning är fortfarande mitt största intresse, men numera i form av thaiboxning. Helt ärligt är jag inte särskilt intresserad av hälsotrender, den nyttigaste kosten osv. Det finns tillräckligt av andra så kallade inspiratörer inom dessa områden som mer än gärna delar med sig av sina filosofier. 

Sedan är en av de främsta anledningarna till att jag varken har tid eller ork att skriva att det pågår en del annat i mitt liv som upptar enormt mycket tid och energi, och som påverkar mina dagar från början till slut, men som jag inte känner mig redo att skriva om ännu. 

Jag har helt enkelt inte så mycket inspiration att dela med mig av så som livet ser ut just nu. Jag jobbar, tränar för att förbereda mig inför match, försöker vårda mina relationer och arbetar på att få någon slags rätsida på det som just nu inte fungerar i livet. 

Med det sagt så innebär det inte att jag inte så småningom kanske tar upp skrivandet igen. Vi får se. 

Kram så länge.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras