Veckans lista

Vi kör en veckans lista! Eftersom det bara är torsdag så plockar jag helt enkelt från föregående torsdag till nu. 

Veckans mående: Bra! Lite småtrött då jag sovit halvkasst i samband med fullmånen. Stör månen er sömn också? Men till stor del glad i övrigt. 

Veckans roligaste: deltog på ett supertrevligt event i torsdags med Anja Forsnor och Alexandra Kamperhaug. Vi höll till på Creative Headz på Söder, blev piffade i håret, käkade goda snittar och minglade. Så glad att få hänga med dessa härliga kvinnor!

Veckans godaste måltid: firade framgång på jobbet med kollegorna med mat från Happy Rooster. Åt en vegansk bao bun med oumph, grönsaker, frön och någon morotspuré. Gott!

Veckans jobb: åh vad jag tycker om mitt jobb på Talking Minds! Ganska fullt upp på kontoret, vi ligger i högsäsong = kul! Förra veckan deltog vi på en mycket intressant föreläsning med Livvakten Carl. Är så glad att jag får möjlighet att lyssna på så spännande människor i jobbet.

Veckans träning: massor med slagsmåls-träning på älskade Masters Gym. Bästa klubben. Körde även lite boxning med David i helgen, behöver jobba på händerna. 

Veckans bästa: att jag hälsar på min vän Maria i Malmö i helgen, vi ska kolla på Grease-musikalen! Grease kommer nog alltid vara en av mina absoluta favoritfilmer.

Veckans boost: Idrottsmassagen hos världens bästa Annette på FinnHälsa; minst sagt välbehövt för min slitna thaiboxnings-kropp. Smärtsamt, förlösande och otroligt nödvändigt. 

Och min bästa Irene. Vet inte vad jag gjort utan en vän som henne.

Veckans mysigaste: hösten. Förvisso grått och äckligt, men också väldigt mysigt, åtminstone nu innan den värsta kylan och mörkret kommer.

Veckans bild: min nya tatuering! Äntligen! Känns som att den alltid borde suttit där, som att en saknad bit har kommit på plats?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras