En lista på livets guldkorn

  1. Att få starta dagen med frisk luft. Oavsett om det är via en promenad, cykeltur till jobbet eller bara några andetag på balkongen så kan det göra stor skillnad för resten av dagen.
  2. Levande ljus till frukosten eller middagen. Allt blir lite vackrare i skenet av levande ljus.
  3. Att checka av sista punkten på Att-göra-listan. Tips! Gör en lista för varje dag istället för en enda lång lista som aldrig tar slut. Hinner du inte allt så flyttar du det till en annan dag, så att listan alltid är tom i slutet av dagen. Den tillfredsställelsen! 
  4. När man förlorar sig i en riktigt, riktigt bra bok som bjuder in till en annan värld.
  5. Känslan efter ett riktigt utmanande träningspass. Bästa motivationen till att verkligen ta ut sig. 
  6. Massage i hårbotten. Oslagbart.
  7. Att göra något fint för en annan person. Överraska din partner med blommor, skicka ett uppmuntrande sms till en kompis, ring din ensamma farfar, köp mat till tiggaren utanför Ica. Man får så mycket av att ge till andra. 
  8. Att unna dig en långsam och god frukost, antingen på helgen eller på vardagen om du har möjlighet. Gå ut och ät frukost, eller köp hem sådant du tycker om; t.ex. nybakat bröd, färska bär, kanelbulle, lyxig marmelad, äggröra..,
  9. Krama och bli kramad av människor du tycker om.
  10. Att kolla upp på stjärnhimlen, lyssna på tystnaden och låta tankarna utforska rymdens storlek, huruvida det finns liv därute, antalet stjärnor i universum..,

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras