Hej sedan sist!

Hej vänner!

Min uppdatering här är under all kritik för tillfället, jag har helt enkelt fullt upp på så många plan i livet att jag inte prioriterat att skriva. 

Sedan sist har jag hunnit med en ordentlig förkylning, varit på flera intressanta föreläsningar med jobbet, haft mysdag på stan med David, jobbat massor och bl.a. filmat fantastiska Mikaela Lauren (proffsboxare och föreläsare/inspiratör) som är ”Månadens profil” hos oss på Talking Minds, tränat en hel del (obs: inte när jag var förkyld), rattat med en hel del på det privata planet, osv… 

Alltid lika kul att hänga med coola Mikaela Lauren!

Världens snyggaste bär-hjälp när vi letade vinterjacka.. 😍

Lunch på favoritstället: Falloumi!

Ser fram emot en lite lugnare helg, hoppas hinna förbi biblioteket och låna någon mysig bok, känner att jag behöver försvinna in i något skönlitterärt just nu.

Trevlig fredag till er, och hoppas ni njuter av en (eller flera) smarrig bulle, Kanelbullens Dag till ära. Jag blev bjuden på bulle från Saturnus, som har de största bullarna i hela stan – lika stora som mitt huvud, typ!

Blev visst två bullar denna vecka – här är en blåbärsbulle med smördegstopping från Fabrique. 

Fick smaka jordgubbar på Hötorget. De ser godare ut än vad de var (rimligt i september/oktober). 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras