Våfflor med smak av banan & kokos + rabattkod till er!

I samarbete med BodyLab

När jag var liten var min absoluta favoriträtt (okej, delad förstaplats med stuvade makaroner) pannkakor. Det var också den första maträtt jag lärde mig laga – jag flippade pannkakor i stekpannan som ett proffs när jag var 10 år. Ärligt talat, vem gillar inte pannkakor?! De går ju dessutom att variera i det oändliga, med olika toppings och smaksättningar. 

I och med mitt samarbete med BodyLab fick jag testa deras pannkaksmix, och SOM de överträffade mina förväntningar! Jag har tidigare testat liknande produkter och var därför skeptisk, men resultatet av denna mix var mumma.

BodyLabs pannkaksmix går minst lika bra att använda till våfflor, vilket är en annan favorit hos mig – som dessutom är så enkelt att tillaga. Du blandar bara mixen med lite vatten, ner i stekpannan eller våffeljärnet och voila!

BodyLab Banana Coconut toppad med vit choklad, rostad kokos, bananskivor & vispgrädde..,

Vad jag tycker är det bästa med mixen är den goda smaksättningen: min favorit ”Banana coconut” innehåller kokosflingor och bananbitar = drömkombo. Dessutom är proteinhalten hela 33 %, vilket är bra för dig som tränar och vill bygga/bibehålla muskelmassa. 

Toppa med allt gött du tycker passar till, t.ex. bananskivor, rostad kokos, BodyLabs zero-toppings, Proteinella, vispgrädde, glass, nötsmör, hackade nötter…

Kom ihåg att ni har 15 % rabatt på BodyLabs sortiement hela september med koden ”PTLisa”!

I samarbete med BodyLab

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras