Fullspäckad vecka!

Den här veckan har hittills varit späckad med massor av roligheter – känns som att september är en sådan månad då allting händer på en och samma gång? Dessutom är det min favoritmånad, jag älskar att det börjar bli höst i luften och passar på att njuta innan den riktiga kylan kommer. 

Älskade höstfärger. Vinrött, kamel, brunt (fejk)läder, denim..,

I tisdags var jag inbjuden till pressträffen för nya FitBit-aktivitetsklockan – det ska bli så kul att prova deras nya klocka, jag är framför allt nyfiken på att utforska sömn – och pulsfunktionerna. Recension kommer längre fram!

FitBit kan det där med mat.., Croissanter to die for!

Både onsdag och torsdag har jag varit på frukostföreläsningar – en del av jobbet som talarförmedlare är att lyssna på olika talare som vi samarbetar med – och framför allt den sista, med lyckopsykologen Katarina Blom var intressant! 

Egentligen skulle jag på ytterligare ett bloggevent på lördag, men det blev uppskjutet vilket i ärlighetens namn nästan är tur; en lugn helg känns ganska lockande. 

Matchade rutmönstret med min underbara arbetsgivare Mia. Är för övrigt lite kär i att gå i oversize kostym – skönt och snyggt!

Vid sidan av allt jobb och lite andra möten har jag mest varit på Masters och tränat thaiboxning, fasiken vad ovärderligt det är att få totalt rensa huvudet ibland. 

Vad gör ni för att rensa huvudet när det är mycket som pågår? Berätta!

Bästa coach Thamer på Masters fyllde år, vi firade såklart med tårta!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras