Event med ELLE

Gårdagen var så kul – efter jobbet kilade jag bort till Musikaliska där ELLE anordnade ett stort event! Syftet med eventet var att spana in kommande trender inom mode, skönhet och inredning. 

Kvällen bjöd på otroligt kunniga profiler som talade på scenen, några olika montrar med bl.a. möjlighet att bli sminkad och få håret fixat, samt mingel med bubbel och snittar. 

Oftast när jag är på event är det träningsrelaterat, så det var riktigt kul att gå på något helt annat, och jag blev minst sagt inspirerad! Jag är ju inte alls insatt i beauty och smink men tycker det är superhäftigt med dem som är riktigt kunniga och intresserade. Mode och inredning är lite mer my cup of tea, och jag blev extra glad att de talade en del om hållbarhet och miljö kring mode. 

Jag gick med min fina vän Matilda, vars blogg ni hittar HÄR. Efter eventet fick vi med oss sjukaste goodie-bagen någonsin – vilket ärligt talat är bland det allra bästa med att gå på event, haha!

Tack ELLE för en underbar kväll❤️

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras