Världens godaste nötsmör + rabattkod till er!

I samarbete med BodyLab

Något jag äter varje dag – och då menar jag verkligen varje dag, oftast flera gånger om dagen – är nötsmör. Jag brukar variera mellan mina två favoriter; jordnötssmör och mandelsmör, men även andra varianter gjorda på t.ex. hasselnötter, cashews osv går hem. 

Nötsmör bjuder på massor av härligheter som protein, nyttiga fetter, långsamma kolhydrater och många olika vitaminer och mineraler. Dessutom går de att använda till allt möjligt – som topping på gröt, yoghurt eller pannkakor, på mackan i kombo med bananskivor, sylt eller hyvlad persika, i matlagning som smaksättning i t.ex. thailändska grytor, i bakning… Eller i sin enkelhet ätas med sked direkt ut burken😁

Viktigt att tänka på dock är att välja ett nötsmör som består av just nötter, och inte mindre roliga tillsatser som socker, palmolja, stora mängder salt, m.m. 

Mina absoluta favoriter hittar du hos BodyLab: de består av enbart nötter, smakar magiskt gott, och har den lenaste konsistensen du kan tänka dig… Som flytande guld! 

Glöm inte bort att ni har 15% rabatt på HELA BodyLabs sortiment med koden PTLisa, hela september ut! Och missa INTE att klicka hem minst en bruk jordnötssmör och mandelsmör. 

BodyLab mandelsmör HÄR

BodyLab jordnötssmör HÄR

BodyLab cashewsmör HÄR

Koden kan ej kombineras med andra erbjudanden.

I samarbete med BodyLab

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras