Rabattkod på BodyLab’s fantastiska sortiment!

I samarbete med BodyLab. 

Hej vänner! 

Jag har en så rolig nyhet: jag har precis börjat samarbeta med BodyLab, som är en av de absolut bästa leverantörerna av kosttillskott och hälsokost på marknaden! 

Eftersom jag är väldigt kräsen vad gäller just kosttillskott kollar jag alltid noga på innehållet, effekten av produkten samt att produktionen går bra till. Det är en stor anledning till att jag gillar just BodyLab så mycket – de har väldigt kvalitativa produkter, och är dessutom de godaste på marknaden om du frågar mig. 

De har nyligen börjat säljas på Sats-center runt om i hela landet, vilket talar ytterligare för hur bra de är.

Därför är jag så glad att kunna ge er 15 % rabatt på BodyLabs sortiment med koden ”PTLisa”, eller om ni beställer via denna länk! 

Koden gäller HELA september. 

Jag kommer framöver att presenta några av mina favoritprodukter från BodyLab, och även bjuda på ett gäng recept – vad sägs om våfflor med smak av kokos och banan, toppade med frukt och vit chokladsås? Håll utkik på bloggen! 

Koden kan ej kombineras med andra rabatter. 

I samarbete med BodyLab. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras