Veckans lista!

Veckans mående: i grund och botten bra, men något sämre än föregående två veckor. Det känns dock okej, livet och måendet går ju alltid uppåt och nedåt och det är helt naturligt att ha en lite mindre bra period efter en riktigt bra. Tror att om man förväntar sig att vara genomlycklig 100 % av tiden är man dömd att bli besviken.

Söndagspromenad på den vackraste platsen jag vet; Bruketbacken vid Görveln.

Veckans roligaste: att jag & David åker till Göteborg i helgen för att kolla på en stor thaiboxningsgala som för första gången kommer till Sverige! Hoppas även kunna besöka Liseberg om vädret tillåter.

Veckans godaste måltid: bananbrödet som min underbara Irene bakade till mig – absurt gott! Med choklad och valnötter i.. Ja ni hör ju själva.

Lagade även en väldigt god tahini-pasta med svartkål och aubergine; recept kommer!

Veckans jobb: säsongen har dragit igång ordentligt, så vi har fullt upp på kontoret – vilket är så kul! Det tåls att sägas igen: jag ÄLSKAR mitt jobb på Talking Minds!

Veckans träning: lite färre träningsdagar denna vecka än vanligtvis, och kommer vila hela helgen. Har prioriterat thaiboxningen, och missade tyvärr min yoga då jag istället unnade mig välbehövlig idrottsmassage.

Veckans bästa: Att Irene, min bästa bästa träningskompis, är tillbaka efter någon veckas förkylning! Att ha en tränings-partner in crime är GULD värt, framför allt om du lätt tappar motivationen eller behöver pushas lite extra.

Irene & jag efter ett träningspass med Coach Thamer, aka. Mr No Mercy..

Veckans boost: jag har precis inlett ett jätteroligt samarbete med BodyLab, som är en av de allra bästa leverantörerna av kosttillskott och hälsoprodukter på marknaden! Nästa vecka kommer ni få en grym rabattkod till deras hemsida, don’t miss out!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras