Hej fredag!

Hej fredag!

Hur mår ni? Är ni tillbaka från semester/sommarlov?

För min del är detta andra arbetsveckan efter ledigheten, och det är så kul att vara tillbaka på Talking Minds! Jag tycker verkligen så himla mycket om mitt jobb, mina kollegor och arbetsuppgifter. Utöver allt vanligt jobb har vi denna vecka bl.a. haft besök av Mattias Ribbing som är svensk mästare i minne, och boxaren Mikaela Lauren som verkligen är en stor förebild för mig. Hon provkörde sin nya föreläsning för oss – sååå himla bra, kan verkligen rekommendera henne som föreläsare!

Jobblunch på Eataly, åt en supergod burrata-sallad. Älskar burrata!

Ser ändå fram emot en helg som inte är alltför uppbokad, det har varit minst sagt fullt upp senaste tiden. I morgon kväll ska jag & David springa Midnattsloppet med mina kollegor, annars är det inte så mycket planerat, så förhoppningsvis hinner jag ta tag i To-do-listan. Hoppas även på att hinna spendera en del tid med någon bra bok, har blivit för lite av den varan på sistone. 

Ska någon av er springa Midnattsloppet? Let me know!

Önskar dig en underbar helg ❤️

Staredown med Mikaela Lauren; om blickar kunde döda.. Så vore jag illa ute!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras