Äntligen har jag hittat Hot Yoga!

Tillslut, efter X antal både hel – och halvhjärtade försök, har jag äntligen hittat en form av yoga jag faktiskt tycker om!

Inte för att man nödvändigtvis måste tycka om eller ägna sig åt yoga, men jag vet att det är bra för mig dels eftersom jag behöver jobba med min rörlighet, och framför allt för att träna på att slappna av och andas.  Tidigare har jag gått på något enstaka yoga-pass men bara känt att det inte är min grej, men samtidigt varit lite sugen på att testa hot yoga eftersom jag ju är väldigt förtjust i värme och att svettas ordentligt. 

Hot yoga innebär att man yogar i ett rum uppvärmt till 38 grader och med mycket hög luftfuktighet, vilket leder till brutala mängder svett och en mjukare kropp som lättare tar sig an yogans tuffare positioner. 

Så tillslut fick jag tummen ur och provade ett pass – och tyckte om det, på riktigt! Givetvis inte i närheten av samma nivå som min älskade thaiboxning, men det var skönt. Ärligt talat lindrade det abstinensen efter Thailand något, haha. Att få svettas mängder, andas, slappna av. Inga speglar, bara värme och fukt och andning.

Rekommenderas!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras