Det är helt okej att inte maxa sista semesterdagarna

Hej augusti!

Jag vill bara påminna om att det är helt okej att inte maxa sista dagarna på semestern, att inte ”ta tillvara” på varje minut.

Det är så himla lätt att fastna i alla måsten om att spendera hela dagar vid stranden, grilla varje kväll, umgås med alla du känner, läsa staplar med böcker, kanske besöka något museum, hitta på aktiviteter…

Det är helt okej att inte göra något av det där, inte en enda grej. Det är helt okej att bara vara, att säga nej tack till solen via en neddragen rullgardin, att värma någon färdigrätt i micron, inte göra något alls och i sällskap av dig själv och ingen annan.

Gör det du känner för och mår bra av – det är i slutändan det som är viktigast.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras