Från Gotland till Stockholm

Hej vänner, hur mår ni? Njuter ni av sommaren eller tar ni er igenom dagen?

Jag kom hem igår efter att ha spenderat några dagar på Gotland hos familjen. Det blev en ytterst lugn vistelse som främst bestod av bad och sol vid stranden, lite mys med hästarna, fika hos min fina moster, två besök på Glassmagasinet, sätta blommor vid min saknade farbrors minnesplats, och väldigt många timmars läsning.

”Jag har vänt på varje kullersten i den här staden”

Barndomsfavoriten: polkaglass, blåbärsglass & mjukglass

Utsikt från mitt gamla rum

Dock känns det skönt att vara tillbaka hemma i Stockholm, och jag försöker att inte planera in alltför mycket de här sista dagarna av semestern, utan mer göra vad jag känner för dagen. Ärligt talat känns det rätt gött att vädret är lite svalare, inte samma press på att ta tillvara på varje minut av sol och ligga på stranden varje dag. Och det ska bli kul att börja jobba igen på måndag, saknar både jobbet i sig och mina fina kollegor.

Hoppas ni får en underbar fortsättning av veckan, var ni än är och vad ni än gör <3

Plockade fjällskivling, världens godaste svamp om du frågar mig

Scones-fika hos moster

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras