Helgens bröllop!

Alltså bröllopet i helgen! Makalöst vackert, och så mycket kärlek. Och vi hade så kul! Tack fina Tommy & Denisse för att vi fick vara en del av er dag, önskar er all lycka och kärlek❤️

Min snygging😍

Det hela började lite rörigt för min och Davids del då mer eller mindre allt gick fel på resvägen mot vigseln (en alldeles för lång historia för att gå in på) och vi var nära att missa den… MEN vi hann och det är väl en sådan där grej som blir en rolig historia i efterhand..!

Vigseln var så fin, bröllopet var syriskt-chilenskt så det var massor med sång och musik. Sedan åkte vi vidare mot festlokalen (som lustigt nog låg i samma byggnad som det Actic där både jag och David jobbat) som var alldeles magiskt pyntad från golv till tak!

Middag kunde inte varit bättre – libanesisk fest-meze, vilket är det absolut godaste som finns om du frågar mig. Och hela tiden var det paus för dans och musik. Och brudparet skar upp tårtan med ett svärd (!!), hur genialiskt!? Bästa jag sett. 

Sedan var det dags för bruden att kasta brudbuketten (den kvinna som fångar buketten är alltså nästa att bli gift). Jag var nog en av dem som var minst intresserad av själva buketten (även om jag älskar blommor), men jag är däremot obotlig vinnarskalle och vill helst vinna allt som går att tävla i, så jag ställde mig bakom bruden tillsammans med alla andra tjejer – och fångade buketten! Så nu är väl David illa ute, haha…

Utan tvekan det roligaste bröllopet jag varit på, och det var så fint att se brudparet så lyckliga. Kärlek❤️

”Jag vann!”😅

       

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras