Jag är hemma från Rom!

Jag är hemma från Rom!

Eftersom jag tog semester från datorn så har uppdateringen här på bloggen stått på paus, och just nu är det fullt upp med jobb, träning, livet; lite extra eftersom vi dessutom ska iväg på kick-off med jobbet hela helgen. 

Anyway så har jag haft det helt underbart – Rom är en magisk stad! Resan överträffade verkligen mina förväntningar, och jag har hunnit med allt jag ville göra, och samtidigt fått tid att tänka, reflektera och känna. En stor fördel med att resa själv, vilket jag verkligen rekommendera alla att åtminstone prova någon gång. Jag har vandrat omkring och bara beundrat all fantastisk arkitektur, fascinerats av Romarrikets storhet, besökt de flesta klassiska sevärdheterna, ätit god mat, suttit och läst vid någon fontän..,

Jag får ofta en del frågor och reaktioner på det här med att jag reser själv. Att resa på egen hand är ett otroligt bra sätt att lära känna och utmana sig själv, utvecklas som människa, och dessutom utgår du helt och hållet från dig själv och vad du känner för att göra i stunden. Men, givetvis är det fint att dela upplevelsen med andra också, och på nästa resa ska jag definitivt ta med mig David, som helt enkelt inte hade möjlighet att åka iväg denna gång.

Det kommer komma ett gäng inlägg framöver med lite mer om Rom och en hel del tips, så håll utkik efter kommande reseguide!

Stor kram till er så länge!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras