Helgens planer!

Fredag! 

Veckan har som vanligt flugit förbi, vi har haft massor att göra på kontoret vilket är superkul, och utöver det har jag mest bara hunnit med min egen träning och att hålla barnträningen på Poseidon. 

Helgens planer:

Lördag är som vanligt thai-sparring på Poseidon, sedan tävlar flera av mina kompisar från Masters Gym i SM i kickboxning nere i Malmö, så jag kommer streama eventet och heja så att det hörs från Stockholm till Malmö, typ. Har vi tur fortsätter vårsolen förgylla Stockholm så att man kan sitta på balkongen, David har gjort i ordning så att det är superfint där nu. 

På söndag ska jag förhoppningsvis gäst-sparras på Allstars där min kompis Josefine tränar, var där för ett par veckor sedan och det var riktigt kul! Det hänger mest på hur min höft mår, har lite strul med en nerv där men hoppas på att det inte blir något problem… Därefter skyndar jag mig till en fotografering där jag ska vara modell, ska bli så kul! Mer om det senare. 

Önskar er en helt fantastisk helg <3 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras