Veckans lista!

Veckans mående: generellt sett väldigt bra – trivs så bra på mitt nya jobb som talarförmedlare vilket påverkar mitt mående väldigt positivt. Dock haft en svacka vad gäller thaiboxnings-sparringen vilket inneburit en del tårar på träningen, men dessa perioder är oundvikliga och även om jag faller sju gånger så reser jag mig åtta. 

Veckans roligaste: hela veckan har inneburit massa roliga saker! Men allra bäst var ändå lördag kväll, då jag, David och våra kompisar Sandra och Rikard var på The Blitz, en kampsportsgala på Göta Lejon. Utan tvekan bästa galan någonsin, både vad gäller arrangemang och matcher. Så mycket fighter heart, otroligt inspirerande att se. 

Sedan var min pappa på besök i Stockholm i veckan, vilket också var så kul att träffa honom. 

Veckans godaste måltid: middagen på Falloumi innan Blitz-galan; deras falafel är magisk, trots att jag under loppet av åtta dagar ätit falafel ute tre gånger så tröttnar jag aldrig, hehe. 

Veckans jobb: älskar hur varierat mitt jobb är; min huvudsakliga uppgift är att förmedla föreläsare och talare, men denna vecka har jag även b.la. planerat Mias (Törnblom, som driver företaget jag jobbar på) höstturné och arrangerat dess marknadsföring, haft möte med några intressanta föreläsare, jobbat med våra sociala medier och hemsidan, bokat resor åt föreläsare, haft hand om faktureringen.. Med mera! Och sedan jobbat på Poseidon som alltid på onsdagkvällar med att hålla barn-thaiboxningen.  

Veckans tråkigaste: skador som påverkar träningen. Har småont i diverse kroppsdelar, en av få nackdelar med kampsport… 

Veckans träning: stor majoritet thaiboxning, med extra fokus på clinchen vilket är både nödvändigt och roligt då jag känner att jag utvecklats där. Även ett löpintervallpass och ett styrkepass på gymmet. 

Veckans bästa: att jag bokat en resa till Italien! Om en månad åker jag till Rom, som länge har varit ett drömresemål för mig. Denna gång åker jag på egen hand, vilket jag anser är otroligt underskattat av de flesta. Enligt min erfarenhet är det väldigt utvecklande att resa själv, och ganska skönt att göra exakt det jag själv känner för. Givetvis är det kul att få dela upplevelsen med någon, men jag får helt enkelt skicka bilder på pasta och pizza till min kära pojkvän som älskar italiensk mat. Hehe…

Bild lånad från Instagram

Veckans boost: idrottsmassagen jag unnande mig i måndags (mer om den i kommande vecka!), ”välbehövligt” är en underdrift.. Trots att den bestod av en timmes smärta längtar jag redan till nästa tillfälle. 

Veckans mysigaste: idag! En helt obokad söndag med världens finaste pojkvän <3 

Stockholm <3    
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras