Till dig som ska träna idag!

Till dig som ska träna idag:

  • Ge kroppen energi att orka träna. Om och vad vi äter innan träningen kan göra stor skillnad för utfallet på passet, och det är svårt att prestera om du inte fått i dig tillräckligt med energi. Ät något näringsrikt och gott en stund innan träningen så orkar du mer! 
  • Känn in dagsformen. Om du sovit dåligt tre nätter i rad och har en superstressig period på jobbet kanske du inte kommer leverera världens bästa pass – och det är helt okej. Var snäll mot dig själv och träna utifrån dagens förutsättningar. 
  • Ha kul. I grund och botten ska träning få oss att må bra, så glöm inte bort att njuta litegrann under (eller åtminstone efter) träningspasset. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras