När gjorde du senast något för dig själv?

Dagens fråga till dig som läser: när gjorde du senast något för dig själv?

En av mina målsättningar är att unna mig själv mer av sådant som får mig att må bra, och jag upplever att många glömmer bort att skämma bort sig själva eller att göra något helt och hållet för sin egen skull, och inte alltid sätta andra i första hand. 

Det kan vara i princip vad som helst som får dig att må lite bättre eller bli en gladare version av dig själv; en massage, terapitimme, ett tillfälle med en karriärcoach, en lyxig middag ute på egen hand, en weekendresa, eller bara en helt oplanerad eftermiddag där du gör prick ingenting. 

Själv brukar jag med jämna mellanrum unna mig själv en långsam hotellfrukost, men nu i helgen ska jag göra något som jag tänk på så länge utan att komma till skott: jag har bokat en två timmars ridtur ute på Djurgården! Är ju mer eller mindre uppvuxen på hästryggen, men inte ridit på flera år, och som jag saknar det. 

Så. Jag vill verkligen uppmuntra till att unna dig oftare, för jag lovar att det är du värd. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras