Vad jag gör på mitt nya jobb!

Jag har fått lite frågor om vad jag gör på mitt nya jobb; jag är numera talarförmedlare på Talking Minds! Det innebär enkelt förklarat att jag förmedlar föreläsare och konferencierer till olika företag när de anordnar föreläsningar, event, m.m. – jag hjälper dem att hitta rätt person för jobbet! 

Sedan har jag en hel del andra uppgifter också, bland annat jobb med sociala medier, fakturering, hemsidan, skriva pitcher och offerter… Så-himla-kul! 

Så om du är intresserad av att anordna föreläsningar eller dylikt, t.ex. på ditt jobb så är det mig du ska prata med😊 

Varierar mellan kontorsplatsen och våra lite mysiga coachning-rum..,

Talking Minds drivs bland annat av Mia Törnblom, och det är verkligen kul att få arbeta med så drivna och inspirerande människor. 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras