En grym helg på Allstyle Open!

Hej söndag!

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag? Eftersom en vecka som inneburit jobbdagar från kl. 07:00 till 20:00 på gymmet, fotografering med SportHälsa borta på Söder, hålla barnträning på Poseidon, besök hos en ny samarbetspartner, en hel del egen träning, osv.., Så var helgen minst sagt välkommen.

Lördagen blev förvisso allt annat än lugn, men var så-himla-kul och gav så mycket energi! Vi spenderade nästan hela dagen i Solnahallen på kampsportstävlingen Allstyle Open, där min David coachade två killar från Poseidon som gick match. Först ut var Moddy, som är boxare i grund och botten och gjorde sin första match med sparkar. Han gjorde en riktigt, riktigt bra match, men tyvärr valde domaren att ge några fler poäng till motståndaren. Men en otroligt stark insats, framför allt med tanke på att det var hans första Allstyle!

Coach David, Moddy, Leffe, coach Steven

Därefter tävlade Leffe, som vann båda sina matcher och således tog guldet i sin klass! Hur grymt jobbat som helst, och Leffe fick även extra beröm av arrangörerna då han med sina 50 år fyllda spöade både en 18-åring och en 20-åring. En riktig förebild för oss andra!

Prisutdelning till Leffe

Det bästa av allt? Det enorma stödet vi fick från våra klubbkamrater. Team Poseidon var utan tvekan läktarens bästa hejarklack, och stämningen var så bra den bara kan bli. Så glad och stolt över att vara en del av gemenskapen på klubben.

TEAM POSEIDON KAMPSPORTSAKADEMI

Efter tävlingarna stack jag & David till vår kompis Zoran som bjöd på en helt fantastisk middag, och som också delade med sig av massor med tips inför vår resa till Thailand (1,5 vecka kvar nu!!) då han åker dit regelbundet för att thaiboxas och faktiskt kommer vara där samtidigt som oss.

Söndag då? Idag sänker jag tempot rejält; lite egen träning, troligtvis i form av intervaller och fys på gymmet, ärenden och fix inför resan, och inte så mycket mer än så.

Hoppas ni får en fantastisk fortsätt helg <3 

<3

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras