En version av onsdag

Jag fick frågan om att göra ett inlägg om hur en vanlig dag i mitt liv ser ut. Jag har egentligen inte så många ”vanliga” dagar då jag jobbar olika tider olika dagar, och mitt schema ändrar sig varje dag till följd av ombokningar från klienter. Dock baseras de flesta dagar på jobb, träning, jobb, träning.., Hehe. Men, här är ett exempel på hur min onsdag såg ut!

Uppstigning 05:20, äter frukost nr. 1 (avokadomackor & clementin) och jobbar framför datorn med blogg, mejl osv. Går hemifrån 06:10 och tar pendeln till jobbet i Solna.

Mackor med tahini, avokado, örtsalt & chiliflakes..,

Framme i Solna tidigare än nödvändigt för att hinna en 20-minuters promenad innan jobbet, skönt att starta dagen med frisk luft.

Första klienten 07:30, tränar två klienter innan 1,5 timmes paus där jag äter frukost nr 2. (gröt), ringer upp nya medlemmar som ska boka sina första PT-timmar, jobbar med admin-grejer som träningsplanering, lägger in alla bokade klienter i datorsystemet.

Gröt med äpple, kanel, rostade sojabönor & pumpakärnor..,

Tränar två klienter till kl. 11-13, skulle haft en till men han avbokade dagen innan så jag passar på att träna ett styrkepass själv, samt äta lunch (etiopisk linsgryta, sötpotatis, pärlcouscous, grönsaker). OBS vill poängtera att nej, vi PT’s tränar inte på arbetstid; eftersom klienten avbokade strax innan 24 timmar innan passet så får jag alltså inte betalt för timmen. Seglivad myt att vi tränar på betald tid.

Har därefter en klient till, samt möte med mitt PT-team.

Kl. 16:00 åker jag hem för att packa om väskan och drar direkt till Poseidon (min kampsportsklubb). Hänger i repan med andra klubbmedlemmar, samt skriver lite blogginlägg och svarar på mejl.

Kl. 18:30 assisterar jag barn-thaiboxningen tillsammans med en annan instruktör, så roligt! Därefter deltar jag på vuxenpasset, 19:30-20:50. Hänger kvar och babblar lite efter passet, jag & David går hemåt 21.15, tar ca 10 minuter att gå hem.

Grymmaste ungarna <3

Hade privilegiet att få träna med world champ Toufan Pirani, en av mina coacher som varit utomlands senaste halvåret

Poseidon; lite som mitt andra hem. 

Jag & boo på väg hem <3

Middag, nedvarvning, går och lägger mig ca 23:30.

Hur ser era dagar ut?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras