Träningsläger med Poseidon Kampsportsakademi

Alltså förra helgen! Mycket bättre blir det bara inte..!

Vi hade träningsläger med Poseidon fredag till söndag; första två dagarna höll vi till nere vid Brukets skidbacke, vilket är en av mina absoluta favoritställen här i Järfälla, där klubben hade byggt upp en scen med kampsportsmatta och ett partytält. Hur najs som helst, och Bruket ligger ju precis vid vattnet så det var bara att hoppa i vattnet när man ville. Sista dagen fick vi flytta in i klubbens lokaler på grund av regnet, men det var inte fy skam det heller.

De här dagarna har verkligen varit så-himla-bra; massor med thaiboxning och BJJ, HLR och första hjälpen-utbildning, volleyboll, stand up paddle board (roligt och mycket enklare än jag trodde!), pilbåge, fysträning, god mat, och såklart häng med massor av sköna människor. Jag är så stolt över att tillhöra en så bra klubb som anordnar läger som detta, och glad över att ha så fina klubbkamrater. Tack Poseidon Kampsportsakademi!

Bild: Stevie Antoniou (HÄR)

Bild: Stevie Antoniou (HÄR)

Bild: Stevie Antoniou (HÄR)

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras