Hej från semestern!

Nu är det prick en vecka sedan jag gick på semester, och jag börjar närma mig att komma ner i varv. Är så van att gå efter en lista med saker som måste göras att jag mentalt gör listor för dagens agenda, trots att jag inte behöver det just nu. Men det börjar släppa!

Ledigheten har i alla fall börjat bra, jag har tränat en hel del och kört både thaiboxning och BJJ, badat hyfsat mycket (och även tagit morgon – och kvällsdopp, bästa), käkat glass, lagat lite mer avancerad mat än tidigare, läst i en bok, och igår besökte jag och David Fjärilshuset och Haga Ocean. Jag har aldrig varit där tidigare, det var riktigt mysigt att kolla på fjärilar, fiskar, ödlor, hajar, osv.., Älskar att turista i Stockholm, framför allt på sommaren. Jag är ju van vid Gotland, som vaknar till liv under sommaren, så det är ganska skönt att Stockholm får ett lugn över sig nu i juli.

Hoppas ni mår bra och njuter av sommaren!

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras