Träningspass för kondition & styrka

Alright, här kommer ett träningspass som är lika delar effektivt som svettigt; du jobbar både med tung styrka, hög puls och muskeluppbyggnad. Dessutom är det i min mening mentalt belönande, då varven blir kortare och kortare.

Såhär:

  • Marklyft
  • 150 meter sprint
  • Chins/lutande rodd i TRX-band eller olympiska ringar
  • 150 meter sprint
  • Thrusters
  • 150 meter sprint
  • Hängande benlyft
  • 1,5 minut vila

Första varvet gör du 10 repetitioner på varje styrkeövning, andra varvet 8 reps, tredje varvet 6 reps, osv ner till 2 reps. Mellan varje övningar sprintar du 150 meter på löpband (woodway curve-band är att föredra, men vanligt löpband funkar också. Har du inget löpband tillgängligt kan du göra 200 meter roddmaskin istället).

Ha så kul!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras