Glad midsommar!

Hej & glad midsommar!

Efterlängtad långhelg; har jobbat 6-7 dagar i veckan nästan varje vecka sedan jag kom hem från USA för ett par månader sedan, så tre dagars ledighet är på sin plats. Sedan är det två jobbveckor kvar innan jag tar semester, yay! Ser så mycket fram emot att få ta det lugnt och fokusera på min egen träning.

På tal om träning så har jag haft en väldigt lugn vecka träningsmässigt, vilket faktiskt varit riktigt skönt. Förra veckan innehöll många och väldigt intensiva pass, så i söndags kände jag att jag verkligen gick på sista depåerna. Därför blev denna vecka betydligt lugnare, och jag känner redan hur kroppen fått ladda om batterierna. Viktigt att komma ihåg, att träning trots allt bryter ner kroppen och det krävs återhämtning för att bygga upp en starkare version.

Anyway! Hoppas ni kan ta tillfället i akt att koppla av och njuta av midsommarhelgen, och inte lägger alltför mycket energi på att gnälla över dåligt väder, stressa över att fixa det perfekta kalaset, umgås med människor du egentligen inte trivs med… Ta hand om er!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras