Veckans…

Veckans mående

Överlag bra, lite grinig i onsdags pga sömnbrist men annars är jag glad. Känner dock en längtan efter lite semester; även om jag älskar mitt jobb så har det varit ett minst sagt intensivt år och det börjar bli dags för återhämtning.

Längtar till ännu mer utomhusträning under semestern.., 

Veckans läskigaste

Det finns ju olika varianter av läskigt; det känns omöjligt att inte vara skrämd av utvecklingen av vår omvärld, så som det politiska läget (vem fick inte ångest av broschyren ”Om kriget eller krisen kommer” liksom), miljöförstöring osv. Sen känns det även lite läskigt att det redan är tre år sedan jag tog studenten…

Prick tre år sedan. 

Veckans godaste måltid

Jag lagade ash resthe, en otroligt god persiskt soppa med massor av örter, bönor och grönsaker. Den tar priset som veckans godaste, tätt följt av en indisk currygryta med bombaypotatis som jag & David slängde ihop i onsdags.

Ash Resthe; godare än vad den ser ut!

Veckans jobb

Flera långa dagar på gymmet, med massor av grymma klienter som levererar fantastiska resultat. Jobbade både nationaldagen och söndagen, så har hunnit med en hel del.

Veckans klädesplagg

ÄLSKAR att äntligen kunna gå i shorts utan att frysa; lycka om du frågar mig. Men annars, mina nya Adidas Superstar som fick ersätta de gamla, slitna. Klassiker som funkar till allt, vet inte hur många par jag slitit ut…

Veckans tråkigaste

Lite problem med mitt skenben efter att ha sparkat in i ett par knän, så just nu vågar jag inte sparka alls med det benet. Att vara begränsad i träningen är ju bland det värsta jag vet, men förhoppningsvis läker det snabbt med lite vila.

Veckans låt

”Djur” av Mwuana är perfekt för uppladdning inför sparring, så den har gått på repeat.

Poseidon-krigare. 

Veckans bästa

Hela lördagen. Lugn morgon, bästa sparringpasset på länge då jag enbart fokuserade på att ha roligt istället för att prestera (så mycket cred till mina klubbkamrater på Poseidon, ni är fantastiska), utomhusträning med min boo, cykla och bada (KALLT), laga thaimat och käka på balkongen i trevligt sällskap.., En bra dag från start till slut.

Sjöblöt och så glad efter 12 ronder sparring..,

Johnny erbjöd 105 kg stretch efter passet..!

Veckans boost

Att jag har börjat träna på Masters Gym, en kick/thaiboxningsklubb inne i stan, och jag trivs så otroligt bra där! De är så jäkla duktiga och jag känner verkligen att jag kommer lära mig så mycket av att köra där. Så numera tränar jag på Poseidon och på Masters.

Veckans mysigaste

Min man, den bästa pojkvännen i världen. Words can’t describe.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras