Mellanmål från Smiling Sverige!

Förra veckan fick jag en jättefin leverans från ett av mina favoritföretag inom snacks – och mellanmåls-kategorin; massor med härliga nötter, torkad frukt, kokoschips och mellis-bars från Smiling! Mina favoriter är utan tvekan Cashew med kokos & ingefära, men Cashew med havssalt ligger inte långt efter. Perfekt som mellanmål, topping på yoghurt, gröt eller smoothie, eller som ett hälsosamt snacks!

Anledningen till att jag gillar Smiling så mycket, utöver att deras produkter är så goda, är att de lägger högsta prio vid hur produktionen påverkar miljön och människorna kring odlingarna. Alla produkter framställs under schysta förhållanden och genom Fairtrade-märkning, och skördas samt förädlas i samma land som de odlas. På så sätt skapas lokala arbetstillfällen, och värdet av förädlingen stannar kvar i landet. Dessutom är de naturligt odlade, utan vare sig bekämpningsmedel eller tillsatser, och med så få och korta transporter som möjligt.

I samarbete med Smiling Sverige

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras