Thailand booked!

Äntligen har vi bokat Thailand!!!

Ända sedan jag gjorde min resa till Thailand för lite över ett år sedan har jag längtat tillbaka, allra mest för att utveckla min thaiboxning i sportens Mekka. Tänkte först åka dit nu under våren, men eftersom jag istället reste till USA i nästan två veckor så fick Thailand skjutas på.

Men! Nu har jag & David bokat vår resa till Thailand, från slutet av november till början av januari. Vi utgår från Bangkok men planerar att spendera någon vecka i Phuket-trakterna. Syftet är såklart att besöka de bästa thaiboxnings-klubbarna och lära oss så mycket som möjligt, träffa massa fighters, kolla matcher osv, men också välbehövlig semester långt ifrån Sveriges december-kyla…! Så alla tips på vad vi, utöver kampsport, inte får missa är varmt välkomna.

Räknar redan ner: 211 days to go!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras