Utveckling kräver förändring

Hej på er, hur mår ni såhär halvvägs genom veckan?

Jag jobbar ju min sista vecka på Actic (eller, jobbar även måndag nästa vecka) innan jag går över till Balance Training. Får hela tiden frågan om hur det känns, och ärligt talat så tänker jag inte jättemycket på det. Jag har ju varit en lång process som jag varit förbered på länge, samtidigt som det känns lite overkligt också. Mest av allt ser jag fram emot nya arbetsplatsen, tror det kan bli riktigt bra!

Det är nog oftast blandade känslor när man tar ett viktigt beslut eller gör en stor förändring i sitt liv, oavsett om det handlar om arbetsplats, yrke, relationer till andra människor, var i världen man vill bo, osv. Det är läskigt att släppa det man har, framför allt om man inte riktigt vet vad man får. Men min uppfattning är att det krävs att vi tar beslut och genomför förändringar för att fortsätta utvecklas och växa. Jag har en stark känsla av att jag inte vill ”fastna” och harva på för att det är bekvämt, utan jag vill röra mig framåt. Och jag ser fram emot att från och med nästa vecka göra just det på min nya arbetsplats; Balance Solna!

I vilken riktning vill du gå?

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras