Paulúns nya Superpasta!

I fredags fick jag ta emot ett otroligt fint paket från Paulúns, fyllt med deras nya produkter! Jag har verkligen gillat Paulúns från dess att de lanserade sin första müsli, tills idag då de har en uppsjö av hälsosamma och goda produkter. Dels eftersom de smakar så gott, men också för att de består av bra råvaror utan tillsatser, inte innehåller något tillsatt socker samt håller ett bra näringsvärde med långsamma kolhydrater, nyttiga fetter och bra protein.

I paketet hittar vi nyheterna Paulúns Superpasta, Protein-granola, Paleo Super-granola, samt två nya smaker på granola och müsli! Har hittills hunnit smaka Protein-granolan med kakao, kokos & mandel, samt paleo-grnolan med kokos, blåbär & mandel; mums säger jag bara!

Jag är jätteglad över möjligheten att få testa deras nya Superpasta som snart kommer i butik! Pastan består av linsmjöl, majsmjöl, ägg och sötpotatis, vilket ger långsamma kolhydrater och mycket protein = bra näring och långvarig mättnad. Håll utkik här på bloggen, i veckan kommer ett inlägg med recept på just Superpastan med soltorkad tomat – och mozzarellasås.

Stort tack till Paulúns!

I samarbete med Paulúns.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras