En personlig lista

Har du något smeknamn? Inte direkt, Lisa är ju så kort och smidigt så det brukar stanna där. Kallas dock Mufflan av en kompis, bakgrunden till det är hyfsat oklar.

Några lyxvanor? Jag gör fransarna en gång i månaden, den enda skönhetsbehandlingen jag brukar unna mig. Försöker annars att inte leva alltför lyxigt, och sparar hellre pengarna till att kunna resa. Men har ju också en passion för att äta frukost ute, och kan då och då betala 90 kr för en skål gröt… 100 % värt det dock!

När ingen ser, vad gör du då? Lyssnar på musik som jag aldrig skulle erkänna för någon att jag lyssnar på…

Vad stör du dig på hos andra? Jag har ganska dåligt tålamod som jag lätt tappar när tid ödslas åt onödigheter, eller när någon konsekvent frågar om eller kommenterar helt uppenbara saker enbart för att säga något. Och när människor inte visar respekt för andra.

Vad är din sämsta sida? Jag kan bli ganska låst i mitt eget synsätt och har då svårt att förstå mig på andra människor. Det hänger väl ihop med att jag är introvert och kan bli väldigt tömd på energi av att vara omkring andra och då vänder taggarna utåt.

Vad är din bästa sida? Att jag bryr mig om andra och gör mitt bästa för att visa respekt oavsett om jag tycker om någon eller inte.

Vilken sida av sängen sover du på? Vänster!

Gråter du ofta? Nej, sällan. När jag gråter är det oftast en kombo av trött+besviken+stress+någon utlösande faktor.

Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv? Stressa mindre, sova mer…

Vad önskar du dig mest just nu? Att mina närstående (och jag själv) får vara friska och välmående, något som jag på sistone tyvärr insett inte är en självklarhet.

Vilken maträtt är din favorit? Libanesisk meze (falafel, vinbladsdolmar, olika röror, grillade grönsaker, någon ost, osv..), eller indisk linsgryta med kokosmjölk!

Har du något konstigt du alltid behöver göra? Drar alltid på mig raggsockor så fort jag kommer hem… Livet är ju lite bättre med raggsocker på fötterna, hehe. Sen frågade jag min kille vad jag gör som är konstigt; enligt honom lägger jag orimligt med tid på att värma och skumma havremjölk nästan varje gång jag gör te eller gröt hemma. I min mening är det 100 % värt tiden då det levlar upp både te och gröt något kopiöst.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras