Äntligen vårlöpning i nya skor!

Alltså, hur underbart är det inte att vädret äntligen har vänt och det, bättre sent än aldrig, har blivit vår?! Jag är ju verkligen ingen vintermänniska, och den här vintern har varit lång. Bland det bästa enligt mig är att det ger löpningen en helt annat känsla när man slipper utsätta kroppen för så mycket kyla, och det är ganska så väldigt mycket mer motiverande att dra ut på en runda i 15 plusgrader vs 15 minusgrader…

Något annat som verkligen kan motivera till träning är nya träningsprylar – och kläder. Jag håller just nu på att lära känna mina nya löparskor från Saucony, och hittills har känslan varit som att sväva fram på moln. En viss kontrast mot mina förra skor som varit med i två år samt under två extremt leriga och blöta Tough Viking-lopp. Kombinationen av vårväder, starka skor och lite extra sömn och mat fick mig att kapa 30 sekunder av mitt kilometertempo under morgonens löptur; från 5.30 min/km till 5 min/km. On fire!

Skorna är ett par Saucony Liberty ISO, ni hittar dem HÄR

I samarbete med Saucony.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras