Lic. Medicinsk Tränare – två och en halv månad senare!

Insåg precis att det redan är två och en halv månad sedan jag slutförde utbildningen till Lic. Medicinsk tränare – tiden går som bekant snabbt när man har roligt…

Jag tänkte uppdatera lite om hur arbetet går och lite reflektioner i efterhand.

All kunskap jag fick på utbildningen har verkligen givit mig möjlighet att arbeta dels med många fler typer av klienter än tidigare, och att träna dem på ett mycket mer optimalt sätt. Det är en fantastisk känsla att kunna lita på att jag vet hur jag ska hjälpa människan framför mig som lider av högt blodtryck, diabetes, stress, artros, osv.

För att nämna några case så har jag hjälpt en att sänka sitt höga blodtryck och bli av med ryggsmärtan, en annan att komma tillbaka efter sjukskrivning pga utmattningsdepression, en tredje att stabilisera sitt blodsocker och därmed minska diabetesmedicinen… Måste jag ens nämna att jag älskar mitt jobb?

Och ännu fler roligheter är på gång, då jag har tagit beslutet att lämna Actic för att fortsätta utvecklas på Balance Training i Solna! Det känns helt rätt och jag ser fram emot alla nya utmaningar det innebär, samt att min möjlighet att arbeta som just medicinsk tränare är större där.

Det finns inte en sekund då jag ångrar den tid och energi jag lagt på utbildningen – all kunskap och de möjligheter den har givit mig är värt det tusen gånger om.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras