Status helg!

Hej på er, hoppas ni fått en skön start på helgen!

Min vecka har sett ut ungefär såhär:

  • I måndags tränade jag först clinch med David och sedan thaibox-drills med Toufan på Poseidon. Så tacksam över att ha så otroligt kunniga och ödmjuka coacher i min närhet.
  • Hade en jättefin Alla hjärtans dag! Lät hjärtat jobba på ett kvällsträningspass tillsammans med ett gäng dedikerade fighters, och spenderade resten av kvällen med min bästa halva <3
  • Har lagat supergoda auberginerullar med fetaost i tomatsås, receptet kommer inom kort!
  • Löpningen har fått ta lite större plats än vanligtvis i min träning. Kommer fokusera lite mer på kondition än styrka under en period, i syfte att ha bättre ork under sparring-ronderna. Längtar till vår och en mer behaglig känsla av att springa utomhus!
  • Helgen kommer troligtvis inte bli den mest händelserika, utan mest bestå av fighting; med andra ord en perfekt helg om du frågar mig! Laddar istället upp inför nästa helg som kommer innehålla både The Killers-spelning i Globen och en frukostdejt.

Hur ser era helgplaner ut? Lämna gärna en kommentar! 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras