Cirkelpasset!

Redan fredag, och tack vare att jobbdagen blev kortare än planerat hann jag starta dagen med lite slagsmålsträning borta på klubben. Det tåls att sägas igen – morgonträning är för mig den bästa starten på dagen en kan få. 

Redan fredag, och tack vare att jobbdagen blev kortare än planerat hann jag starta dagen med lite slagsmålsträning borta på klubben. Det tåls att sägas igen – morgonträning är för mig den bästa starten på dagen en kan få. 

Idag håller jag mitt sista cirkelpass á Lisa’s FredagsChallenge för terminen, kommer sakna världens härligaste medlemmar över sommaren. Det har verkligen varit så kul att se allas utveckling under det år jag har coachat fredagsfysen. Vi avslutar i alla fall med flaggan i topp; här är dagens cirkelpass – testa om du vågar:

 

3 varv, 45 sekunder per station, 15 sekunders vila mellan stationerna, 60 sekunders vila mellan varven. Fullt ös!

 

Jumping jacks med hantlar/viktplattor

Man makers

Thrusters med skivstång

Jägarvila mot vägg + bicepcurls

Bakåtvända burpees

Idioten löpning

Pulsande knäböj (pulsa upp och ner i botten på knäböjen, utan att någonsin sträcka ut benen helt)

Situps med vikt i händerna

Armhävningar

Axellyft åt sidan med gummiband

Burpees!

 

Mina kämpar..,!

 


Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras